Cine suntem

Bun venit la Colantari Design!

Suntem mai mult decât o simplă echipă în domeniul colantărilor auto – suntem o comunitate de pasionați care aduc la viață visele și aspirațiile clienților noștri prin intermediul mașinilor lor. Cu o experiență bogată și o pasiune profundă pentru arta colantării, la Colantari Design ne străduim să nu doar să colantăm mașini, ci să le transformăm în adevărate opere de artă pe roți.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să aducem un strop de originalitate și personalitate în lumea mașinilor, oferind soluții creative și inovatoare de colantare auto. Ne dorim să fim mai mult decât un simplu atelier de colantare – vrem să fim partenerii de încredere ai clienților noștri, cei care îi ajută să-și exprime stilul și să-și pună amprenta unică pe mașina lor.

%

Clienți mulțumiți

Mașini colantate

Proiecte finalizate

Valorile noastre

Pasiunea pentru perfecțiune: Suntem obsedați de detalii și ne străduim mereu să obținem rezultate impecabile în fiecare proiect.
Integritatea și transparența: Construim relații solide cu clienții noștri bazate pe încredere și comunicare deschisă.
Creativitatea și inovația: Suntem mereu în căutare de noi idei și tehnici pentru a oferi soluții unice și originale de colantare.
Respect față de client: Fiecare proiect este tratat cu respect și atenție deplină, iar satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră numărul unu.

Contact

Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, Ilfov,
Km 8 pe Soseaua Alexandriei, Sector 5
La Iesirea din Bucuresti, exact dupa pancarta, pe partea dreapta.