TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe site-ul www.colantaridesign.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

Folosirea, incluzand accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra, se supune termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare si implica acceptul tacit al dumneavoastra cu privire la acestia. Crearea unui cont sau completarea unui formular de contact pe site-ul www.colantaridesign.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Acesti termeni si conditii reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti. www.colantaridesign.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Inainte de a face completa datele dumneavoastra puteti solicita informatii suplimentare la contact@colantaridesign.ro sau telefonic la 0754.479.053.

 

DEFINITII

Acest site este intretinut si administrat de Colantari Design SRL denumit in continuare Prestator. Adresa web www.colantaridesign.ro este proprietatea Prestatorului. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.colantaridesign.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.colantaridesign.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce completeaza un formular.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Clientului.

Continut – fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.colantaridesign.ro

Prestator Colantari Design SRL cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/3839/2016, cod fiscal RO36562760.

DREPTURI DE AUTOR

Colantari Design SRL cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/3839/2016, cod fiscal RO36562760, este autorul site-ului www.colantaridesign.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.

Prestatorul isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari site-ului www.colantaridesign.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre Utilizatori in acest sens.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Detalii legate de prelucarea datelor personale gasiti aici

Prestatorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la adresa de e-mail contact@colantaridesign.ro sau telefonic la 0754.479.053.

Prin accesarea site-ului www.colantaridesign.ro, folosirea, vizitarea, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca Utilizatorul consimte primirea notificarilor, informarilor si ofertelor promotionale de orice fel de la Prestator.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATILOR

Continutul site-ului www.colantaridesign.ro a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. In eventualitatea in care pretul sau imaginea produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar plata nu s-a efectuat inca, Prestatorul isi rezerva, iar Utilizatorul recunoaste dreptul exclusiv al Prestatorului de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Utilizatorul in cel mai scurt timp de la data sesizarii erorii, despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Prestatorului (inclusiv orice raspundere comerciala, despagubiri, etc), fata de orice Utilizator, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, nu va putea depasi valoarea sumelor incasate de Prestator de la Utilizatorul respectiv.

Prestatorul nu va fi facut responsabil si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel pentru functionarea site-ului www.colantaridesign.ro;

Prestatorul se preocupa ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, sa fie cat mai precise.

Prestatorul nu este raspunzatoar pentru neplacerile care pot interveni in urma folosirii oricarei informatii de pe acest site. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, Prestatorul nu este raspunzator.

 

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru completarea unui formular pe site-ul www.colantaridesign.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Prestatorul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

 

PRETURI

Preturile produselor si serviciilor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Prestatorul va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele si serviciile afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Prestator.

Valoarea unei comenzii care inca nu a fost livrata, nu se modifica daca produsele din comanda au intrat sau iesit dintr-o promotie ce a inceput, respectiv terminat, dupa efectuarea comenzi

 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.colantaridesign.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.colantaridesign.ro va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.colantaridesign.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Utilizator si Prestator va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, Utilizatorul  isi asuma in totalitate raspunderea.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 01.06.2024 – www.colantaridesign.ro