Ce si cum facem

Suntem specialiști în transformarea și protejarea aspectului exterior al vehiculelor. Începem prin a efectua o inspecție meticuloasă a vopselei mașinii pentru a identifica și remedia zgârieturi sau alte imperfecțiuni. Aplicăm apoi folia specială cu precizie, asigurându-ne că suprafața este netedă și uniformă pentru o aderență optimă. Cu atenție la detalii și o vastă experiență în domeniu, garantăm că fiecare colantare realizată la noi este de cea mai înaltă calitate, oferind rezultate spectaculoase și durabile.

Noi iti facem masina sa arate ca noua

100% Garanția satisfacției

Avem încredere că, datorită expertizei noastre, fiecare proiect de colantare este executat cu profesionalism și atenție la detalii, asigurându-ne că fiecare mașină care iese din atelierul nostru reflectă standardele noastre ridicate de calitate.

În plus, ne angajăm să fim alături de voi, clienții noștrii de la început până la sfârșit, oferindu-vă consultanță personalizată și suport continuu pentru a ne asigura că sunteți complet mulțumiți de rezultatul final.

Colantari Design

Suntem aici să te ajutăm să-ți transformi mașina într-o operă de artă pe patru roți! Ne specializăm în colantarea auto și oferim servicii și produse de cea mai înaltă calitate în acest domeniu. Fiecare detaliu este important pentru noi, de aceea folosim materiale testate periodic și utilaje de ultimă generație pentru a-ți oferi rezultate impecabile. Echipa noastră este pregătită să facă față oricărei provocări, iar experiența și pasiunea noastră ne-au propulsat rapid în topul firmelor de colantare auto din România.

Intrebari frecvente

Am garanție pentru acest serviciu?

Da, oferim garanție pentru serviciul nostru de colantare. Detaliile și termenii garanției vor fi specificate în contractul de serviciu.

Ce branduri folosim?

Folosim branduri de încredere și de înaltă calitate în industria colantării auto, precum XPEL, 3M sau Avery Dennison.

Care sunt avantajele montajului foliei de protecție?

Montajul foliei de protecție oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, pietrișului și altor daune minore, menținând în același timp aspectul impecabil al mașinii și creșterea valorii de revânzare. În cazul colantului se adaugă aspectul personalizat.

Ce este folia de protecție?

Folia de protecție este o peliculă transparentă, autoadezivă, aplicată pe caroseria mașinii pentru a proteja vopseaua împotriva zgârieturilor, pietrișului și altor daune minore.

Cât durează montajul?

Durata montajului poate varia în funcție de dimensiunile și complexitatea mașinii, dar în general, montajul poate dura între câteva ore și o zi.

Cât rezistă folia sau colantul pe mașină?

Atât folia de protecție cât și colantul pot rezista ani de zile, în funcție de calitatea lor și de modul în care este întreținută mașina.

Devine mai lucioasă suprafața după aplicarea foliei de protecție?

Da, în multe cazuri, folia de protecție poate conferi un aspect mai lucios și mai proaspăt suprafeței mașinii.

Pot să aplic și tratament ceramic?

Da, în unele cazuri, folia de protecție poate fi aplicată în combinație cu tratamentul ceramic pentru o protecție și durabilitate sporite.

Se poate zgâria folia de protecție?

Folia de protecție este proiectată să reziste la zgârieturi minore, dar în cazul unor zgârieturi profunde sau agresive, ar putea fi necesară înlocuirea sau repararea acesteia.

Trebuie colantată toată mașina?

Nu este necesar să colantăm întreaga mașină, ci putem aplica folia de protecție pe zonele expuse la daune sau pe zonele de interes ale clienților.

Cum se întreține mașină cu folie sau colant?

Mașina poate fi întreținut prin spălare regulată cu soluții de curățare delicate și evitând utilizarea substanțelor abrazive sau chimice.

Pot spăla mașina după colantare?

Da, dar este recomandat să aștepți cel puțin 24 de ore pentru ca folia să se fixeze complet înainte de a spăla mașina.

Pot îndepărta colantul de pe mașină?

Da, colantul poate fi îndepărtat de pe mașină, dar acest proces ar trebui să fie efectuat de către profesioniști pentru a evita deteriorarea vopselei.

Contact

Soseaua Alexandriei 12, Bragadiru, Ilfov,
Km 8 pe Soseaua Alexandriei, Sector 5
La Iesirea din Bucuresti, exact dupa pancarta, pe partea dreapta.